Sporthörnan i Lindesberg Aktiebolag

Örebro län

Information

Sporthörnan i Lindesberg Aktiebolag hittar ni ett Örebro län som inte är som andra län. I Örebro län hittar ni Lindesberg som är den kommunen där Sporthörnan i Lindesberg Aktiebolag finns. I Lindesberg så finns det många olika Aktiebolag och i Örebro län så finns det ännu fler Aktiebolag. Sporthörnan i Lindesberg Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Sporthörnan i Lindesberg Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Sporthörnan i Lindesberg Aktiebolag har funnits sedan och 1986-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Sporthörnan i Lindesberg Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Kristinav. 26, 711 30, Lindesberg men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0581-14169.

Lindesberg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Örebro län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Sporthörnan i Lindesberg Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Sporthörnan i Lindesberg Aktiebolag har idag 556275-2443 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Sporthörnan i Lindesberg Aktiebolag

Bolaget skall bedriva köp och försäljning av sportutrustning manufaktur samt därtill liknande varor.

I Sporthörnan i Lindesberg Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nielsen, Mikael Arne som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Linder, Åsa Katarina som är född 1974 och har titeln Suppleant, Jonasén, Ruth Else-Britt Linnea som är född 1950 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .