Söderbergs Elektriska Aktiebolag

Örebro län

Information

Söderbergs Elektriska Aktiebolag hittar ni ett Örebro län som inte är som andra län. I Örebro län hittar ni Lindesberg som är den kommunen där Söderbergs Elektriska Aktiebolag finns. I Lindesberg så finns det många olika Aktiebolag och i Örebro län så finns det ännu fler Aktiebolag. Söderbergs Elektriska Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Söderbergs Elektriska Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Söderbergs Elektriska Aktiebolag har funnits sedan och 1986-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Söderbergs Elektriska Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Norrgårdsg. 13, 711 34, Lindesberg men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-6248616.

Lindesberg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Örebro län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Söderbergs Elektriska Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Söderbergs Elektriska Aktiebolag har idag 556275-1379 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -Söderberg, Inger Margareta -Söderberg, Kurt Ingvar är den som för stunden ansvarar för Söderbergs Elektriska Aktiebolag

Bolaget skall bedriva försäljning och installationer av elektrisk utrustning, hushållsmaskiner och därmed förenlig verksamhet.

I Söderbergs Elektriska Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Söderberg, Kurt Ingvar som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Söderberg, Inger Margareta som är född 1955 och har titeln Suppleant, Nolér, Lena Elisabeth som är född 1962 och har titeln Revisor, Redovisningsbyrån Göran Nolér Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .