Ängsgårdens Åkeri Aktiebolag

Örebro län

Information

Ängsgårdens Åkeri Aktiebolag hittar ni ett Örebro län som inte är som andra län. I Örebro län hittar ni Lindesberg som är den kommunen där Ängsgårdens Åkeri Aktiebolag finns. I Lindesberg så finns det många olika Aktiebolag och i Örebro län så finns det ännu fler Aktiebolag. Ängsgårdens Åkeri Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Ängsgårdens Åkeri Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Ängsgårdens Åkeri Aktiebolag har funnits sedan och 1986-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Ängsgårdens Åkeri Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Stafettg. 3, 711 34, Lindesberg men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0581-10030 .

Lindesberg arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Örebro län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Ängsgårdens Åkeri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Ängsgårdens Åkeri Aktiebolag har idag 556274-4663 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Ängsgårdens Åkeri Aktiebolag

Bolaget skall bedriva åkerirörelse, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Ängsgårdens Åkeri Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Selander, Sune Gunnar som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Selander, Lena Kristina som är född 1950 och har titeln Suppleant, Lundberg, Lena Birgitta som är född 1955 och har titeln Revisor, LR Revision & Redovisning Örebro/Vingåker AB som är född och har titeln Revisor, .