Richard Persson Aktiebolag

Örebro län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Lindesberg och Richard Persson Aktiebolag är ett av dem. Örebro län är ett stort län där det finns många bolag där och Richard Persson Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Richard Persson Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Richard Persson Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1986-01-21. Det finns flera olika bolag i Örebro län som är ett stort län. Lindesberg där bolaget finns i jobbar för att bolag som Richard Persson Aktiebolag ska trivas.

Richard Persson Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Lindesberg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva handel med och uthyrning av träbearbetningsmaskiner, handel med trävaror, rundvirke och skog på rot, handel med värdepapper, antikviteter, möbler, inredningsdetaljer och motorfordon samt uthyrning, förvärv och försäljning av fastig- heter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Richard Persson Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1986-01-01.

Idag är Richard Persson Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Lindesberg.

Vill man komma i kontakt med Richard Persson Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0581-16300.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanterna.

De som är på något sätt har med Richard Persson Aktiebolag är Persson, Richard Arne som är född 1959 och har titeln VD, Persson, Richard Arne som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Anna Christina Sixténs som är född 1952 och har titeln Suppleant, Persson, Margareta Louise som är född 1924 och har titeln Suppleant, Malm, Karl Gunnar Joakim som är född 1969 och har titeln Revisor, RTB Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Richard Persson Aktiebolag har 556271-3270 som sitt organisationsnummer.