Schakt och Transport i Frövi Aktiebolag

Örebro län

Information

Bolaget skall bedriva transport, schakt och grävverksamhet, äga och förvalta fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Schakt och Transport i Frövi Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Lindesberg så är Schakt och Transport i Frövi Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Örebro län så finns det ännu fler.

Lindesberg arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Lindesberg och i Örebro län. Redan 1985-12-20 så skapades Schakt och Transport i Frövi Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Schakt och Transport i Frövi Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Schakt och Transport i Frövi Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1986-01-01

556269-5543 är organisationsnummret för bolaget som finns i Lindesberg.

Just nu är Schakt och Transport i Frövi Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Örebro län

Vill ni komma i kontakt med Schakt och Transport i Frövi Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0581-31687 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Schakt och Transport i Frövi Aktiebolag är Hjerpe, Kent Olov som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Hjerpe, Gerd Gunn-Britt som är född 1928 och har titeln Suppleant, Brandt, Lars Carl Erik som är född 1951 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .