S G Skyddsgrossisten AB

Örebro län

Information

Bolaget ska bedriva verksamhet med grossist- och butiks- försäljning av profilkläder, skyddskläder, skyddsskor, annan skyddsutrustning, förnödenheter för verkstadsindustrin samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för S G Skyddsgrossisten AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Lindesberg så är S G Skyddsgrossisten AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Örebro län så finns det ännu fler.

Lindesberg arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Lindesberg och i Örebro län. Redan 1985-10-31 så skapades S G Skyddsgrossisten AB och företaget är har F-skattsedel S G Skyddsgrossisten AB har haft det sedan 1994-01-01.

S G Skyddsgrossisten AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1987-01-01

556265-0886 är organisationsnummret för företaget som finns i Lindesberg.

Just nu är S G Skyddsgrossisten AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Örebro län

Vill ni komma i kontakt med S G Skyddsgrossisten AB så går det att nå dem via telefon på 0581-17777 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom S G Skyddsgrossisten AB är Nyström, Rolf Anders Ingemar som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Tobias Tommy som är född 1976 och har titeln Suppleant, Brandt, Lars Carl Erik som är född 1951 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .