Oppboga Stålshop AB

Örebro län

Information

556258-2592 är organisationsnummer för verksamheten Oppboga Stålshop AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Oppboga Stålshop AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Lindesberg som är den kommunen som Oppboga Stålshop AB finns i.

Oppboga Stålshop AB har varit registrerat sedan 1985-04-24 och det finns flera verksamheter i Örebro län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Oppboga Stålshop AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1987-01-01.

Oppboga Stålshop AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Lindesberg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Oppboga Stålshop AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Oppboga Stålshop AB så kan ni göra det på telefon genom 0581-621160 eller genom brev på följande adress:
Mått-Johans v. 16, 710 41, Fellingsbro

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet och tillverkning inom verkstadsindustrin samt därmed jämförlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Oppboga Stålshop AB och det är Folkesson, Karl Göran som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Folkesson, Ulla-Britt som är född 1943 och har titeln Suppleant, Andersson, Siv Lilian Marie som är född 1966 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,