Lindesbergs Åkeri Aktiebolag

Örebro län

Information

Lindesbergs Åkeri Aktiebolag är ett av många företag som finns i Lindesberg. Det är nämligen den kommunen som Lindesbergs Åkeri Aktiebolag finns i och den tillhör även Örebro län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Lindesbergs Åkeri Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Lindesbergs Åkeri Aktiebolag som idag finns i Örebro län har varit registrerat sedan 1985-02-01. Men sedan 1985-01-01 så har Lindesbergs Åkeri Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Fabriksv. 5, 710 41, Fellingsbro. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Lindesbergs Åkeri Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0581-620200.

Lindesberg arbetar för att företag som Lindesbergs Åkeri Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Lindesbergs Åkeri Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Örebro län.

Bolaget skall bedriva åkerirörelse för i huvudsak bulktransporter och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Lindesbergs Åkeri Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Lindesbergs Åkeri Aktiebolag och det är följande personer, Ahlgren, Robert Anders som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Ahlgren, Bertil Håkan som är född 1946 och har titeln Suppleant, Nolér, Mats Göran som är född 1962 och har titeln Revisor, Redovisningsbyrån Göran Nolér Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Lindesbergs Åkeri Aktiebolag är 556252-7324.