Stråssa Mineral & Makadam Aktiebolag

Örebro län

Information

Stråssa Mineral & Makadam Aktiebolag är ett företag som finns i Lindesberg. I Stråssa Mineral & Makadam Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Eriksson, Solveig Ann-Louise som är född 1972 och har titeln VD, Eriksson, Solveig Ann-Louise som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Lars-Olof Kennet som är född 1960 och har titeln Suppleant, Humaloja, Jukka Petri som är född 1974 och har titeln Suppleant, Uman, Lars Benny som är född 1962 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Stråssa Mineral & Makadam Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Stråssa Mineral & Makadam Aktiebolag på telefon 0581-43390.

Bolaget skall bedriva försäljning av mineraler och makadam, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Stråssa Mineral & Makadam Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Stråssa Mineral & Makadam Aktiebolag är ett av många företag som finns i Örebro län och Lindesberg arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Stråssa Mineral & Makadam Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Stråssa Mineral & Makadam Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1985-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Stråssa Mineral & Makadam Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Eriksson, Solveig Ann-Louise -Humaloja, Jukka Petri

Stråssa Mineral & Makadam Aktiebolag har 556244-0734 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Örebro län.