Frövi Glasmästeri Aktiebolag

Örebro län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Lindesberg och Frövi Glasmästeri Aktiebolag är ett av dem. Örebro län är ett stort län där det finns många bolag där och Frövi Glasmästeri Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Frövi Glasmästeri Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Frövi Glasmästeri Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1984-04-11. Det finns flera olika bolag i Örebro län som är ett stort län. Lindesberg där bolaget finns i jobbar för att bolag som Frövi Glasmästeri Aktiebolag ska trivas.

Frövi Glasmästeri Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Lindesberg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva glasmästerirörelse, fasadmontage och övrig med branschen tillhörande verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Frövi Glasmästeri Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1989-01-01.

Idag är Frövi Glasmästeri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Lindesberg.

Vill man komma i kontakt med Frövi Glasmästeri Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0581-30834.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Frövi Glasmästeri Aktiebolag är Hellström, Karl Ove Lennart som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindgren, Britt-Marie Ingeborg som är född 1952 och har titeln Suppleant, Nolér, Lena Elisabeth som är född 1962 och har titeln Revisor, Redovisningsbyrån Göran Nolér Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Frövi Glasmästeri Aktiebolag har 556243-6625 som sitt organisationsnummer.