Trivselköp i Guldsmedshyttan Aktiebolag (Ica Supermarket)

Örebro län

Information

I Lindesberg finns det ett Aktiebolag som heter Trivselköp i Guldsmedshyttan Aktiebolag (Ica Supermarket). Det finns flera företag som liknar Trivselköp i Guldsmedshyttan Aktiebolag (Ica Supermarket) i Örebro län. Lindesberg är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Trivselköp i Guldsmedshyttan Aktiebolag (Ica Supermarket) är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Örebro län.

Sedan 1984-03-02 så har Trivselköp i Guldsmedshyttan Aktiebolag (Ica Supermarket) varit registrerat och sedan 1984-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Trivselköp i Guldsmedshyttan Aktiebolag (Ica Supermarket) Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Lindesberg.

Vill man komma i kontakt med Trivselköp i Guldsmedshyttan Aktiebolag (Ica Supermarket) så kan man gör det genom att posta ett brev till Solv. 3, 711 78, Guldsmedshyttan. Vi ni istället prata med Trivselköp i Guldsmedshyttan Aktiebolag (Ica Supermarket) så kan ni göra det på 0581-18750.

Bolaget skall bedriva försäljning av dagligvaror och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Söderström, Kent Ingemar som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Heiniemi, Tova Eva Jeanette som är född 1966 och har titeln Suppleant, Nolér, Lena Elisabeth som är född 1962 och har titeln Revisor, Redovisningsbyrån Göran Nolér Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Trivselköp i Guldsmedshyttan Aktiebolag (Ica Supermarket) har 556240-2809 som sitt organisationsnummer.