GlasögonSpecialisten i Lindesberg AB

Örebro län

Information

GlasögonSpecialisten i Lindesberg AB hittar ni ett Örebro län som inte är som andra län. I Örebro län hittar ni Lindesberg som är den kommunen där GlasögonSpecialisten i Lindesberg AB finns. I Lindesberg så finns det många olika Aktiebolag och i Örebro län så finns det ännu fler Aktiebolag. GlasögonSpecialisten i Lindesberg AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket GlasögonSpecialisten i Lindesberg AB har haft sedan 1994-01-01. GlasögonSpecialisten i Lindesberg AB har funnits sedan och 1984-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till GlasögonSpecialisten i Lindesberg AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Fornaboda Solhem 370, 711 91, Lindesberg men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0581-10090.

Lindesberg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Örebro län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är GlasögonSpecialisten i Lindesberg AB Privat, ej börsnoterat.

GlasögonSpecialisten i Lindesberg AB har idag 556239-7637 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -Rosander, Anna-Karin Charlotte -Rosander, Lars Olov är den som för stunden ansvarar för GlasögonSpecialisten i Lindesberg AB

Bolaget skall bedriva optikerrörelse och därmed förenlig verksamhet.

I GlasögonSpecialisten i Lindesberg AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Rosander, Anna-Karin Charlotte som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Rosander, Lars Olov som är född 1953 och har titeln Suppleant, Jonasén, Ruth Else-Britt Linnea som är född 1950 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .