E & G Service i Lindesberg AB

Örebro län

Information

E & G Service i Lindesberg AB är ett av många företag som finns i Lindesberg. Det är nämligen den kommunen som E & G Service i Lindesberg AB finns i och den tillhör även Örebro län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

E & G Service i Lindesberg AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

E & G Service i Lindesberg AB som idag finns i Örebro län har varit registrerat sedan 1983-11-24. Men sedan 1996-01-01 så har E & G Service i Lindesberg AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Idrottsv. 6, 711 34, Lindesberg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på E & G Service i Lindesberg AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0581-10960.

Lindesberg arbetar för att företag som E & G Service i Lindesberg AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för E & G Service i Lindesberg AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Örebro län.

Bolaget skall bedriva service och reparationer samt handel med maskindelar till bygg och entreprenadmaskiner för berg och tunnelbrytning både över under jord d.v.s. bergborrmaskiner, lastmaskiner dumbers samt idka därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall också bedriva förvaltning och uthyrning av fastigheter samt tillhanda hålla tekniska manualer för tillverkande industriföretag samt idka värdepappershandel.

Firmatecknare för E & G Service i Lindesberg AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -Eklund, Bo Göran -Eklund, Sven Håkan.

Det finns idag lite personer som är kopplade till E & G Service i Lindesberg AB och det är följande personer, Eklund, Bo Göran som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Eklund, Sven Håkan som är född 1965 och har titeln Suppleant, Lindbladh, Kent Peter som är född 1958 och har titeln Revisor, Lundgren, Jan Erik som är född 1946 och har titeln Revisorssuppleant, LR Revision & Redovisning Örebro/Vingåker AB som är född och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för E & G Service i Lindesberg AB är 556236-3522.