Eltjänst i Fellingsbro Aktiebolag

Örebro län

Information

Eltjänst i Fellingsbro Aktiebolag hittar ni ett Örebro län som inte är som andra län. I Örebro län hittar ni Lindesberg som är den kommunen där Eltjänst i Fellingsbro Aktiebolag finns. I Lindesberg så finns det många olika Aktiebolag och i Örebro län så finns det ännu fler Aktiebolag. Eltjänst i Fellingsbro Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Eltjänst i Fellingsbro Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Eltjänst i Fellingsbro Aktiebolag har funnits sedan och 1984-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Eltjänst i Fellingsbro Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Bergsv. 20, 710 41, Fellingsbro men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0581-620556.

Lindesberg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Örebro län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Eltjänst i Fellingsbro Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Eltjänst i Fellingsbro Aktiebolag har idag 556234-8283 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Eltjänst i Fellingsbro Aktiebolag

Bolaget skall bedriva installation, försäljning och service inom elbranschen, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Eltjänst i Fellingsbro Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Östlin, Sven Tomas som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Sjöström, Britt-Marie Kristina som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöström, Håkan Olov som är född 1975 och har titeln Suppleant, Östlin, Sven Mikael som är född 1966 och har titeln Suppleant, Andersson, Siv Lilian Marie som är född 1966 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.