Forsbyboda Entreprenad Aktiebolag

Örebro län

Information

Forsbyboda Entreprenad Aktiebolag är en verksamhet som finns i Lindesberg. I Forsbyboda Entreprenad Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Gustavsson, Bo Allan Börje som är född 1948 och har titeln VD, Gustavsson, Bo Allan Börje som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustavsson, Agneta Carola som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustavsson, Börje Mikael som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Nolér, Lena Elisabeth som är född 1962 och har titeln Revisor, Redovisningsbyrån Göran Nolér Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Forsbyboda Entreprenad Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Forsbyboda Entreprenad Aktiebolag på telefon 0581-70060.

Bolaget skall bedriva entreprenadverksamhet innebärande skogsavverkning och transporter av avverkat virke till bilväg, verksamhet vid en skogsindustri innebärande servicearbeten rörande godshantering, renhållning och grävningsarbeten samt äga och förvalta fast egendom och värdepapper, hantering av oförädlade skogsprodukter såsom flis, bark, massaved och timmer, uthyrning av fordon samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Forsbyboda Entreprenad Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Forsbyboda Entreprenad Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Örebro län och Lindesberg arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Forsbyboda Entreprenad Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Forsbyboda Entreprenad Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1989-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Forsbyboda Entreprenad Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Forsbyboda Entreprenad Aktiebolag har 556220-1326 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Örebro län.