Guldsmedshyttans Antik Aktiebolag

Örebro län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Lindesberg och Guldsmedshyttans Antik Aktiebolag är ett av dem. Örebro län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Guldsmedshyttans Antik Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Guldsmedshyttans Antik Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Guldsmedshyttans Antik Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1982-02-08. Det finns flera olika verksamheter i Örebro län som är ett stort län. Lindesberg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Guldsmedshyttans Antik Aktiebolag ska trivas.

Guldsmedshyttans Antik Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Lindesberg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva försäljning, import och export av antikviteter, kuriosa och ädelmetaller i form av varor, förvaltning av värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Guldsmedshyttans Antik Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1990-01-01.

Idag är Guldsmedshyttans Antik Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Lindesberg.

Vill man komma i kontakt med Guldsmedshyttans Antik Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0581-41122.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Hellsberg, Bert Vilhelm -Hellsberg, Monia Leontine Ordförande saknas..

De som är på något sätt har med Guldsmedshyttans Antik Aktiebolag är Hellsberg, Bert Vilhelm som är född 1934 och har titeln Ordinarie ledamot, Hellsberg, Monia Leontine som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, Jilborn, Åke Lennart som är född 1943 och har titeln Suppleant, Boström, Nils Olov som är född 1946 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor, .

Guldsmedshyttans Antik Aktiebolag har 556215-0978 som sitt organisationsnummer.