K. Nordin Trading Aktiebolag

Örebro län

Information

K. Nordin Trading Aktiebolag är ett bolag som finns i Lindesberg. I K. Nordin Trading Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nordin, Kenneth som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordin, Lena Agneta som är född 1946 och har titeln Suppleant, Nolér, Lena Elisabeth som är född 1962 och har titeln Revisor, Redovisningsbyrån Göran Nolér Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med K. Nordin Trading Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå K. Nordin Trading Aktiebolag på telefon 0581-14540.

Bolaget skall köpa och sälja produkter inom transportbranschen, att utföra service och reparationer i samband härmed och därmed förenlig verksamhet.

Idag är K. Nordin Trading Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

K. Nordin Trading Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Örebro län och Lindesberg arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

K. Nordin Trading Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och K. Nordin Trading Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1979-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för K. Nordin Trading Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

K. Nordin Trading Aktiebolag har 556198-2025 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Örebro län.