Monterings Aktiebolaget Permont

Örebro län

Information

I Örebro län så finns Monterings Aktiebolaget Permont. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Lindesberg här finns det många olika Aktiebolag. Monterings Aktiebolaget Permont tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Örebro län. Lindesberg jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Örebro län gör att företag trivs där.

Monterings Aktiebolaget Permont är momsregistrerat sedan1976-01-01 och har organisationsnummer 556194-7432.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0581-10110 alternativt besöka eller skicka post till Monterings Aktiebolaget Permont på följande adress Linjev. 7, 711 31, Lindesberg.

Monterings Aktiebolaget Permont är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Monterings Aktiebolaget Permont så sitter följande personer i styrelsen: , , Inge, Mona Elisabeth som är född 1954 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall utföra monteringsarbeten och konsulttjänster av ljudisolerande material i industrilokaler samt äga och förvalta fastighet, ävensom bedriva därmed förenlig verksamhet.