Katrinebergs Handelsträdgård Aktiebolag

Örebro län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Lindesberg och Katrinebergs Handelsträdgård Aktiebolag är ett av dem. Örebro län är ett stort län där det finns många bolag där och Katrinebergs Handelsträdgård Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Katrinebergs Handelsträdgård Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Katrinebergs Handelsträdgård Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1976-11-23. Det finns flera olika bolag i Örebro län som är ett stort län. Lindesberg där bolaget finns i jobbar för att bolag som Katrinebergs Handelsträdgård Aktiebolag ska trivas.

Katrinebergs Handelsträdgård Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Lindesberg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall driva odling och försäljning av handelsträdgårdsprodukter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Katrinebergs Handelsträdgård Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1977-01-01.

Idag är Katrinebergs Handelsträdgård Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Lindesberg.

Vill man komma i kontakt med Katrinebergs Handelsträdgård Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0581-32095.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Katrinebergs Handelsträdgård Aktiebolag är Heeger Johansson, Laila som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Heeger, Anna som är född 1983 och har titeln Suppleant, Nolér, Lena Elisabeth som är född 1962 och har titeln Revisor, Redovisningsbyrån Göran Nolér Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Katrinebergs Handelsträdgård Aktiebolag har 556193-7854 som sitt organisationsnummer.