EJAMM Aktiebolag

Örebro län

Information

EJAMM Aktiebolag är ett bolag som finns i Lindesberg. I EJAMM Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Gustavsson, Mats Lennart som är född 1951 och har titeln VD, Gustavsson, Mats Lennart som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustavsson, Eva Marianne som är född 1953 och har titeln Suppleant, Brännström, Jan Joacim som är född 1973 och har titeln Revisor, af Kleen, Carl Johan Erland som är född 1945 och har titeln Revisorssuppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med EJAMM Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå EJAMM Aktiebolag på telefon 0581-31467.

Bolaget äger och förvaltar fastighet samt äga och förvalta värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Idag är EJAMM Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

EJAMM Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Örebro län och Lindesberg arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

EJAMM Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och EJAMM Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1976-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för EJAMM Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -Gustavsson, Eva Marianne -Gustavsson, Mats Lennart

EJAMM Aktiebolag har 556191-3905 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Örebro län.