Ronny Johanssons Transporter AB

Örebro län

Information

Ronny Johanssons Transporter AB är en verksamhet som finns i Lindesberg. I Ronny Johanssons Transporter AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Johansson, Ellert Ronny Mikael som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Marie Lill som är född 1968 och har titeln Suppleant, Valfridsson, Sven Göran som är född 1949 och har titeln Revisor, GV-Ekonomi AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Ronny Johanssons Transporter AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Ronny Johanssons Transporter AB på telefon 0581-71033.

Bolaget skall bedriva gräv- och schaktverksamhet, trailertransporter och olika slag av fordonstransporter och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Ronny Johanssons Transporter AB av bolagstypen Aktiebolag.

Ronny Johanssons Transporter AB är ett av många verksamheter som finns i Örebro län och Lindesberg arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Ronny Johanssons Transporter AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Ronny Johanssons Transporter AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1975-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Ronny Johanssons Transporter AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Ronny Johanssons Transporter AB har 556190-0365 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Örebro län.