Lamplagret Sweden Aktiebolag

Örebro län

Information

Lamplagret Sweden Aktiebolag hittar ni ett Örebro län som inte är som andra län. I Örebro län hittar ni Lindesberg som är den kommunen där Lamplagret Sweden Aktiebolag finns. I Lindesberg så finns det många olika Aktiebolag och i Örebro län så finns det ännu fler Aktiebolag. Lamplagret Sweden Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Lamplagret Sweden Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Lamplagret Sweden Aktiebolag har funnits sedan och 1990-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Lamplagret Sweden Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Hemmansv. 1, 702 17, Örebro men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 019-184109.

Lindesberg arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Örebro län för att locka till sig fler företag.

Idag är Lamplagret Sweden Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Lamplagret Sweden Aktiebolag har idag 556184-0918 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -Qvist, Kerstin Hillevi -Qvist, Otto Bernhard Benny är den som för stunden ansvarar för Lamplagret Sweden Aktiebolag

Bolaget skall bedriva elinstallationer, försäljning av elmaterial, försäljning av biltillbehör, äga och förvalta värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Lamplagret Sweden Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Qvist, Otto Bernhard Benny som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Qvist, Kerstin Hillevi som är född 1940 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Johansson, Anna Linnea som är född 1974 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .