Bergslagsdelikatesser i Lindesberg Aktiebolag

Örebro län

Information

Bergslagsdelikatesser i Lindesberg Aktiebolag hittar ni ett Örebro län som inte är som andra län. I Örebro län hittar ni Lindesberg som är den kommunen där Bergslagsdelikatesser i Lindesberg Aktiebolag finns. I Lindesberg så finns det många olika Aktiebolag och i Örebro län så finns det ännu fler Aktiebolag. Bergslagsdelikatesser i Lindesberg Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Bergslagsdelikatesser i Lindesberg Aktiebolag har haft sedan 1995-01-01. Bergslagsdelikatesser i Lindesberg Aktiebolag har funnits sedan och 1974-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Bergslagsdelikatesser i Lindesberg Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Löparg. 6, 711 34, Lindesberg men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0581-14040.

Lindesberg arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Örebro län för att locka till sig fler företag.

Idag är Bergslagsdelikatesser i Lindesberg Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Bergslagsdelikatesser i Lindesberg Aktiebolag har idag 556183-3863 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Då styrelsen ska bestå av 1 ledamot och 1 suppleant är styrelsen inte fulltalig. är den som för stunden ansvarar för Bergslagsdelikatesser i Lindesberg Aktiebolag

Bolaget skall bedriva inköp och försäljning, styckning, förädling och paketering av kött från fågel, vilt och tamboskap samt inköp, försäljning och paketering av frukt och bär och därmed förenlig verksamhet.

I Bergslagsdelikatesser i Lindesberg Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Beme, Sven-Christer som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Bengt Anders som är född 1956 och har titeln Revisor, Nygårdens Revision AB som är född och har titeln Revisor, .