Linde Bildelar AB

Örebro län

Information

556181-0846 är organisationsnummer för bolaget Linde Bildelar AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Linde Bildelar AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Lindesberg som är den kommunen som Linde Bildelar AB finns i.

Linde Bildelar AB har varit registrerat sedan 1973-05-28 och det finns flera bolag i Örebro län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Linde Bildelar AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1974-01-01.

Linde Bildelar AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Lindesberg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Linde Bildelar AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Linde Bildelar AB så kan ni göra det på telefon genom 0581-14404 eller genom brev på följande adress:
Kristinav. 46, 711 30, Lindesberg

Föremålet för bolagets verksamhet är detaljhandel med reservdelar och tillbehör till motorfordon, verktyg, industriförnödenheter såsom kullager packboxar, o-ringar, kilrep, slipmaterial, oljor, batterier och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Linde Bildelar AB och det är Holgersson, Lars Kenneth som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Enström, Börje Mikael som är född 1966 och har titeln Suppleant, Jonasén, Ruth Else-Britt Linnea som är född 1950 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,