Pilkrogs Åkeri Aktiebolag

Örebro län

Information

Bolaget skall bedriva åkeriverksamhet, äga och förvalta fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Pilkrogs Åkeri Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Lindesberg så är Pilkrogs Åkeri Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Örebro län så finns det ännu fler.

Lindesberg arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Lindesberg och i Örebro län. Redan 1973-03-21 så skapades Pilkrogs Åkeri Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Pilkrogs Åkeri Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Pilkrogs Åkeri Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1986-01-01

556178-4140 är organisationsnummret för företaget som finns i Lindesberg.

Just nu är Pilkrogs Åkeri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Örebro län

Vill ni komma i kontakt med Pilkrogs Åkeri Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0581-91073 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Pilkrogs Åkeri Aktiebolag är Oskarsson, Alf Göte som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Oskarsson, Lena Marianne som är född 1958 och har titeln Suppleant, Brandt, Lars Carl Erik som är född 1951 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .