Smart Super Music and Art Production in Scandinavia AB

Örebro län

Information

Smart Super Music and Art Production in Scandinavia AB är en verksamhet som finns i Lindesberg. I Smart Super Music and Art Production in Scandinavia AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nilsson, Lars Gösta som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Pagh, Vita som är född 1956 och har titeln Suppleant, Fredriksson, Gösta Lennart Martin som är född 1956 och har titeln Revisor, Redovisningsbyrån G Fredriksson KB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Smart Super Music and Art Production in Scandinavia AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Smart Super Music and Art Production in Scandinavia AB på telefon .

Föremålet för bolagets verksamhet är konst-, kultur och nöjes- produktion och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Smart Super Music and Art Production in Scandinavia AB av bolagstypen Aktiebolag.

Smart Super Music and Art Production in Scandinavia AB är ett av många verksamheter som finns i Örebro län och Lindesberg arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Smart Super Music and Art Production in Scandinavia AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Smart Super Music and Art Production in Scandinavia AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Smart Super Music and Art Production in Scandinavia AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Smart Super Music and Art Production in Scandinavia AB har 556176-2278 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Örebro län.