Vibergs Sko Aktiebolag

Örebro län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Lindesberg och Vibergs Sko Aktiebolag är ett av dem. Örebro län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Vibergs Sko Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Vibergs Sko Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Vibergs Sko Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1972-10-25. Det finns flera olika verksamheter i Örebro län som är ett stort län. Lindesberg där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Vibergs Sko Aktiebolag ska trivas.

Vibergs Sko Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Lindesberg så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva skodetaljhandel och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Vibergs Sko Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1973-01-01.

Idag är Vibergs Sko Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Lindesberg.

Vill man komma i kontakt med Vibergs Sko Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0581-14345.

Firman tecknas var för sig av -Pettersson, Zenita Wiktoria -Viberg, Bernt Birger.

De som är på något sätt har med Vibergs Sko Aktiebolag är Viberg, Bernt Birger som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Zenita Wiktoria som är född 1948 och har titeln Suppleant, Brandt, Lars Carl Erik som är född 1951 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vibergs Sko Aktiebolag har 556171-0558 som sitt organisationsnummer.