Lagunos Aktiebolag

Örebro län

Information

556168-0512 är organisationsnummer för bolaget Lagunos Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lagunos Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Lindesberg som är den kommunen som Lagunos Aktiebolag finns i.

Lagunos Aktiebolag har varit registrerat sedan 1972-08-10 och det finns flera bolag i Örebro län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Lagunos Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1976-01-01.

Lagunos Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Lindesberg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Lagunos Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Lagunos Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0581-15150 eller genom brev på följande adress:
Kungsg. 28, 713 31, Nora

Bolaget skall driva verkstadsrörelse huvudsakligen med mekaniska plåtarbeten och legotillverkning, äga och förvalta fastigheter och utöva därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Lagunos Aktiebolag och det är Olsson, Lars Olof som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Olsson, Gun-Britt som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Herbert Ingemar som är född 1934 och har titeln Suppleant, Björnram Evensen, Ann-Christin M som är född 1965 och har titeln Revisor, Alexandersson, Johan Örjan som är född 1961 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor