Expressfrakt i Lindesberg Aktiebolag

Örebro län

Information

I Örebro län så finns Expressfrakt i Lindesberg Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Lindesberg här finns det många olika Aktiebolag. Expressfrakt i Lindesberg Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Örebro län. Lindesberg jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Örebro län gör att bolag trivs där.

Expressfrakt i Lindesberg Aktiebolag är momsregistrerat sedan1973-01-01 och har organisationsnummer 556158-0761.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0581-10077 alternativt besöka eller skicka post till Expressfrakt i Lindesberg Aktiebolag på följande adress Kristinav. 9, 711 30, Lindesberg.

Expressfrakt i Lindesberg Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Expressfrakt i Lindesberg Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Larsson-Torri, Bror Ulf som är född 1963 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva transporter av styckegods samt därmed förenlig verksamhet.