SWEDIMPORT i Lindesberg Aktiebolag

Örebro län

Information

556145-4140 är organisationsnummer för bolaget SWEDIMPORT i Lindesberg Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som SWEDIMPORT i Lindesberg Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Lindesberg som är den kommunen som SWEDIMPORT i Lindesberg Aktiebolag finns i.

SWEDIMPORT i Lindesberg Aktiebolag har varit registrerat sedan 1971-04-05 och det finns flera bolag i Örebro län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för SWEDIMPORT i Lindesberg Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1976-01-01.

SWEDIMPORT i Lindesberg Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Lindesberg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för SWEDIMPORT i Lindesberg Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Henningsson, Bengt Ivar Firman tecknas två i förening av -Henningsson, Bengt Ulf -Henningsson, Eva Christina -Jansson, Ingrid Birgitta

Vill ni komma i kontakt med SWEDIMPORT i Lindesberg Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0581-13500 eller genom brev på följande adress:
Bronäsv. 6, 711 34, Lindesberg

Bolaget skall bedriva köp samt försäljning av plastartiklar och metallartiklar inom plast och metallbranschen. Bolaget skall även bedriva tillverkning av plast och metallartiklar. Bolaget skall bedriva köp och försäljning av fast egendom samt idka fastighetsförvaltning. Bolaget skall bedriva finansiell verksamhet såsom kapitalförvaltning, köp och försäljning av aktier och andra former av värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med SWEDIMPORT i Lindesberg Aktiebolag och det är Henningsson, Bengt Ivar som är född 1935 och har titeln VD, Henningsson, Bengt Ivar som är född 1935 och har titeln Ordinarie ledamot, Henningsson, Bengt Ulf som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Henningsson, Eva Christina som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Jansson, Ingrid Birgitta som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Hellström, Sven Tomas som är född 1958 och har titeln RevisorTorev Revision AB som är född och har titeln Revisor,