GS Förvaltning i Lindesberg AB

Örebro län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Lindesberg och GS Förvaltning i Lindesberg AB är ett av dem. Örebro län är ett stort län där det finns många företag där och GS Förvaltning i Lindesberg AB är ett av dem. Statusen för GS Förvaltning i Lindesberg AB är att Bolaget är aktivt.

GS Förvaltning i Lindesberg AB är ett Aktiebolag och skapades 1971-03-31. Det finns flera olika företag i Örebro län som är ett stort län. Lindesberg där företaget finns i jobbar för att företag som GS Förvaltning i Lindesberg AB ska trivas.

GS Förvaltning i Lindesberg AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Lindesberg så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva byggnadsplåtslagerirörelse, förvaltning av fast och lös egendom samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att GS Förvaltning i Lindesberg AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1971-01-01.

Idag är GS Förvaltning i Lindesberg AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Lindesberg.

Vill man komma i kontakt med GS Förvaltning i Lindesberg AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0581-13176.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Andersson, Gert Åke Lennart.

De som är på något sätt har med GS Förvaltning i Lindesberg AB är Andersson, Gert Åke Lennart som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Stig Lennart Gösta som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Monika Maria som är född 1946 och har titeln Suppleant, Brandt, Lars Carl Erik som är född 1951 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

GS Förvaltning i Lindesberg AB har 556145-3423 som sitt organisationsnummer.