P.E. Jacobssons Träindustri Aktiebolag

Örebro län

Information

Bolaget skall tillverka och försälja hemslöjdsartiklar, möbler, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för P.E. Jacobssons Träindustri Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Lindesberg så är P.E. Jacobssons Träindustri Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Örebro län så finns det ännu fler.

Lindesberg arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Lindesberg och i Örebro län. Redan 1968-10-02 så skapades P.E. Jacobssons Träindustri Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel P.E. Jacobssons Träindustri Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

P.E. Jacobssons Träindustri Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1980-01-01

556119-8572 är organisationsnummret för företaget som finns i Lindesberg.

Just nu är P.E. Jacobssons Träindustri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Örebro län

Vill ni komma i kontakt med P.E. Jacobssons Träindustri Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0581-10719 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom P.E. Jacobssons Träindustri Aktiebolag är Roth, Kent Wallentin som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Roth, Karin Maj-Britt som är född 1925 och har titeln Suppleant, Jonasén, Ruth Else-Britt Linnea som är född 1950 och har titeln Revisor, Robertsson, Hans Johan som är född 1949 och har titeln Revisorssuppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .