Wedevåg Färg Aktiebolag

Örebro län

Information

Bolaget skall bedriva tillverkning, inköp och försäljning av industriella produkter förnödenheter, huvudsakligen färger och lacker samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Wedevåg Färg Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Lindesberg så är Wedevåg Färg Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Örebro län så finns det ännu fler.

Lindesberg arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Lindesberg och i Örebro län. Redan 1965-04-21 så skapades Wedevåg Färg Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Wedevåg Färg Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Wedevåg Färg Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1986-01-01

556097-7513 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Lindesberg.

Just nu är Wedevåg Färg Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Örebro län

Vill ni komma i kontakt med Wedevåg Färg Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0581-26510 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Åtterås, Karl Sture Lennart Firman tecknas av en av -Hesse, Beate -Åtterås, Karl Sture Lennart i förening med -Eriksson, Jan-Eric

Följande personer är på något sätt aktiva inom Wedevåg Färg Aktiebolag är Åtterås, Karl Sture Lennart som är född 1950 och har titeln VD, Åtterås, Karl Sture Lennart som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Jan-Eric som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hesse, Beate som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Pettersson, Alf Thorbjörn som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Tingvall, Lars Jonas som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot,ArbetstagarrepresentantEvaldsson, Hans Torbjörn som är född 1958 och har titeln Revisor, Sandin, John Anders som är född 1948 och har titeln Revisorssuppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor.