Lindova Aktiebolag

Örebro län

Information

Lindova Aktiebolag hittar ni ett Örebro län som inte är som andra län. I Örebro län hittar ni Lindesberg som är den kommunen där Lindova Aktiebolag finns. I Lindesberg så finns det många olika Aktiebolag och i Örebro län så finns det ännu fler Aktiebolag. Lindova Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Lindova Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Lindova Aktiebolag har funnits sedan och 1977-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Lindova Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Stafettg. 1, 711 34, Lindesberg men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0581-88650.

Lindesberg arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Örebro län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Lindova Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Lindova Aktiebolag har idag 556086-3663 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Nilsson, Sven Rune -Nilsson, Sven Tomas Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för Lindova Aktiebolag

Bolaget skall tillverka och försälja pneumatiska produkter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Lindova Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nilsson, Sven Tomas som är född 1954 och har titeln VD, Nilsson, Sven Tomas som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Sven Rune som är född 1929 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Siv Sara Irene som är född 1931 och har titeln Suppleant, Valfridsson, Sven Göran som är född 1949 och har titeln Revisor, Svea Ekonomi AB som är född och har titeln Revisor.