Wedevåg Tools Aktiebolag

Örebro län

Information

556079-2433 är organisationsnummer för bolaget Wedevåg Tools Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Wedevåg Tools Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Lindesberg som är den kommunen som Wedevåg Tools Aktiebolag finns i.

Wedevåg Tools Aktiebolag har varit registrerat sedan 1961-07-20 och det finns flera bolag i Örebro län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Wedevåg Tools Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1980-01-01.

Wedevåg Tools Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Lindesberg som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Wedevåg Tools Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Degefors, Kerstin Ingeborg -Degefors, Tom William -Qviberg, Bo Staffan

Vill ni komma i kontakt med Wedevåg Tools Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0581-26100 eller genom brev på följande adress:
Industrig. 5, 711 72, Vedevåg

Bolaget skall bedriva tillverkning, inköp och försäljning av industriella produkter förnödenheter, huvudsakligen skärande verktyg och maskiner samt annan därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Wedevåg Tools Aktiebolag och det är Degefors, Tom William som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Arvidsson, Stig Roger som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Erik Göran Reidar som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Qviberg, Bo Staffan som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Törnkvist, Lars Åke Micael som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Degefors, Kerstin Ingeborg som är född 1950 och har titeln SuppleantGrant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, Björklund, Anja Birgitta som är född 1964 och har titeln Revisorssuppleant, Evaldsson, Hans Torbjörn som är född 1958 och har titeln Huvudansvarigrevisor