Björnax Aktiebolag

Örebro län

Information

Björnax Aktiebolag hittar ni ett Örebro län som inte är som andra län. I Örebro län hittar ni Lindesberg som är den kommunen där Björnax Aktiebolag finns. I Lindesberg så finns det många olika Aktiebolag och i Örebro län så finns det ännu fler Aktiebolag. Björnax Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Björnax Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Björnax Aktiebolag har funnits sedan och 1972-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Björnax Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Stråssa Företagsby , 711 77, Stråssa men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0581-43150.

Lindesberg arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Örebro län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Björnax Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Björnax Aktiebolag har idag 556068-6833 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Björnax Aktiebolag

Bolaget skall idka handel med industriprodukter, huvudsakligen maskiner, jämte därmed förenlig verksamhet. Verksamheten skall även omfatta produktion av pyrotekniska produkter.

I Björnax Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Fredrikzon, Sten Torbjörn som är född 1959 och har titeln VD, Fredrikzon, Sten Torbjörn som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Fredrikzon, Karin Sonja Marina som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Fredrikzon, Elin Marina som är född 1984 och har titeln Suppleant, Lindh, Ulrika Therése som är född 1974 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.