Sjögrens Åkeri Aktiebolag

Örebro län

Information

Sjögrens Åkeri Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Lindesberg. Det är nämligen den kommunen som Sjögrens Åkeri Aktiebolag finns i och den tillhör även Örebro län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Sjögrens Åkeri Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Sjögrens Åkeri Aktiebolag som idag finns i Örebro län har varit registrerat sedan 1958-09-17. Men sedan 1980-01-01 så har Sjögrens Åkeri Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Stafettg. 3, 711 34, Lindesberg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Sjögrens Åkeri Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0581-14610.

Lindesberg arbetar för att bolag som Sjögrens Åkeri Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Sjögrens Åkeri Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Örebro län.

Bolaget skall bedriva åkerirörelse med huvudinriktning på transporter av grovsopor, industriavfall, samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Sjögrens Åkeri Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Hildingsson, Lars Börje -Thellefsen, Kirsten Birgitte.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Sjögrens Åkeri Aktiebolag och det är följande personer, Thellefsen, Kirsten Birgitte som är född 1952 och har titeln Extern firmatecknare, Hildingsson, Lars Börje som är född 1954 och har titeln VD, Hildingsson, Lars Börje som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Ahlgren, Bertil Håkan som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Berger, Ulf Jörgen som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Anders som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot.Svensson, Bengt Peter som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Einarsson, Bernt Håkan som är född 1961 och har titeln Suppleant, Erixon, Lars Gustav Mikael som är född 1974 och har titeln Suppleant.Frejs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.Frej, Gert Rolf som är född 1938 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Organisationsnummer för Sjögrens Åkeri Aktiebolag är 556067-2387.