Wedevåg Hesse Coatings Aktiebolag

Örebro län

Information

Wedevåg Hesse Coatings Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Lindesberg. Det är nämligen den kommunen som Wedevåg Hesse Coatings Aktiebolag finns i och den tillhör även Örebro län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Wedevåg Hesse Coatings Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Wedevåg Hesse Coatings Aktiebolag som idag finns i Örebro län har varit registrerat sedan 1955-04-29. Men sedan 1994-01-01 så har Wedevåg Hesse Coatings Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Industrig. 7, 711 72, Vedevåg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Wedevåg Hesse Coatings Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0581-26510.

Lindesberg arbetar för att verksamheter som Wedevåg Hesse Coatings Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Wedevåg Hesse Coatings Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Örebro län.

Bolaget skall driva försäljning av färger och lacker och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Wedevåg Hesse Coatings Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Wedevåg Hesse Coatings Aktiebolag och det är följande personer, Åtterås, Karl Sture Lennart som är född 1950 och har titeln VD, Åtterås, Karl Sture Lennart som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Jan-Eric som är född 1948 och har titeln Suppleant, Evaldsson, Hans Torbjörn som är född 1958 och har titeln Revisor, Sandin, John Anders som är född 1948 och har titeln Revisorssuppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Wedevåg Hesse Coatings Aktiebolag är 556061-2664.