Aktiebolaget J E Bergström Mekaniska Verkstad

Örebro län

Information

Aktiebolaget J E Bergström Mekaniska Verkstad är ett bolag som finns i Lindesberg. I Aktiebolaget J E Bergström Mekaniska Verkstad finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bergström, Kent Peter som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergström, Peter Christoph som är född 1930 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergström, Maj-Lis Ingeborg som är född 1929 och har titeln Suppleant, Lindbladh, Kent Peter som är född 1958 och har titeln Revisor, Lundgren, Jan Erik som är född 1946 och har titeln Revisorssuppleant, LR Revision & Redovisning Örebro/Vingåker AB som är född och har titeln RevisorLR Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Aktiebolaget J E Bergström Mekaniska Verkstad så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Aktiebolaget J E Bergström Mekaniska Verkstad på telefon 0581-31525.

Bolaget skall driva mekanisk verkstad. Import och export av mekaniska produkter. Köp, förvaltning och försäljning av fastigheter, värdepapper och metaller samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Aktiebolaget J E Bergström Mekaniska Verkstad av bolagstypen Aktiebolag.

Aktiebolaget J E Bergström Mekaniska Verkstad är ett av många bolag som finns i Örebro län och Lindesberg arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Aktiebolaget J E Bergström Mekaniska Verkstad innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Aktiebolaget J E Bergström Mekaniska Verkstad är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1980-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Aktiebolaget J E Bergström Mekaniska Verkstad så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Bergström, Kent Peter -Bergström, Peter Christoph Ordförande saknas.

Aktiebolaget J E Bergström Mekaniska Verkstad har 556053-5352 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Örebro län.