Aktiebolaget Condema

Örebro län

Information

Aktiebolaget Condema är ett av många företag som finns i Lindesberg. Det är nämligen den kommunen som Aktiebolaget Condema finns i och den tillhör även Örebro län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Aktiebolaget Condema är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Aktiebolaget Condema som idag finns i Örebro län har varit registrerat sedan 1947-07-18. Men sedan 1980-01-01 så har Aktiebolaget Condema varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Kinneviksv. 37, 531 55, Lidköping. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Aktiebolaget Condema så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-5764141.

Lindesberg arbetar för att företag som Aktiebolaget Condema ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Aktiebolaget Condema. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Örebro län.

Bolaget skall idka mekanisk tillverkning och montage ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Aktiebolaget Condema är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Aktiebolaget Condema och det är följande personer, Andersson, Tomas Karl Lennart som är född 1953 och har titeln VD, Andersson, Tomas Karl Lennart som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Börgel, Siv Ingrid som är född 1953 och har titeln Suppleant, Andersson, Siv Lilian Marie som är född 1966 och har titeln Revisor, Torstenson, Kerstin Marie som är född 1960 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Aktiebolaget Condema är 556050-4291.