Aktiebolaget Linde Maskiner

Örebro län

Information

I Örebro län så finns Aktiebolaget Linde Maskiner. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Lindesberg här finns det många olika Aktiebolag. Aktiebolaget Linde Maskiner tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Örebro län. Lindesberg jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Örebro län gör att företag trivs där.

Aktiebolaget Linde Maskiner är momsregistrerat sedan1980-01-01 och har organisationsnummer 556039-7365.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0581-88300 alternativt besöka eller skicka post till Aktiebolaget Linde Maskiner på följande adress Hyttev. 10, 711 31, Lindesberg.

Aktiebolaget Linde Maskiner är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Aktiebolaget Linde Maskiner så sitter följande personer i styrelsen: , , , , , Åtterås, Karl Sture Lennart som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande . , , . . .

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva lego- och egentillverkning av pressade och svetsade plåtdetaljer ävensom idka därmed förenlig verksamhet inom det verkstadstekniska området.