Aktiebolaget Sixten Larsson

Örebro län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Lindesberg och Aktiebolaget Sixten Larsson är ett av dem. Örebro län är ett stort län där det finns många företag där och Aktiebolaget Sixten Larsson är ett av dem. Statusen för Aktiebolaget Sixten Larsson är att Bolaget är aktivt.

Aktiebolaget Sixten Larsson är ett Aktiebolag och skapades 1940-02-23. Det finns flera olika företag i Örebro län som är ett stort län. Lindesberg där företaget finns i jobbar för att företag som Aktiebolaget Sixten Larsson ska trivas.

Aktiebolaget Sixten Larsson är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Lindesberg så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall idka handel med vitvaror, elmaterial och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Aktiebolaget Sixten Larsson är momsregistrerat och det har de varit sedan 1980-01-01.

Idag är Aktiebolaget Sixten Larsson Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Lindesberg.

Vill man komma i kontakt med Aktiebolaget Sixten Larsson så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0581-10162.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Larsson, Karl Sten Gunnar -Larsson, Ulrika Elisabet.

De som är på något sätt har med Aktiebolaget Sixten Larsson är Larsson, Ulrika Elisabet som är född 1970 och har titeln VD, Larsson, Ulrika Elisabet som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Karl Sten Gunnar som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Anna Christina Elisabet som är född 1943 och har titeln Suppleant, Nolér, Lena Elisabeth som är född 1962 och har titeln Revisor, Redovisningsbyrån Göran Nolér Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.

Aktiebolaget Sixten Larsson har 556039-1871 som sitt organisationsnummer.