Bergslagens Radio & TV Aktiebolag

Örebro län

Information

Bolaget skall bedriva detaljistverksamhet inom hemelektronikbranschen ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bergslagens Radio & TV Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Lindesberg så är Bergslagens Radio & TV Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Örebro län så finns det ännu fler.

Lindesberg arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Lindesberg och i Örebro län. Redan 1933-05-17 så skapades Bergslagens Radio & TV Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Bergslagens Radio & TV Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Bergslagens Radio & TV Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1975-01-01

556032-1217 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Lindesberg.

Just nu är Bergslagens Radio & TV Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Örebro län

Vill ni komma i kontakt med Bergslagens Radio & TV Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0581-611415 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bergslagens Radio & TV Aktiebolag är Rosendahl, Bo Axel Johnsson som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Rosendahl, Helena som är född 1947 och har titeln Suppleant, Jonasén, Ruth Else-Britt Linnea som är född 1950 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .