Strand's Grafiska i Norden Aktiebolag

Örebro län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Lindesberg och Strand's Grafiska i Norden Aktiebolag är ett av dem. Örebro län är ett stort län där det finns många företag där och Strand's Grafiska i Norden Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Strand's Grafiska i Norden Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Strand's Grafiska i Norden Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1932-09-19. Det finns flera olika företag i Örebro län som är ett stort län. Lindesberg där företaget finns i jobbar för att företag som Strand's Grafiska i Norden Aktiebolag ska trivas.

Strand's Grafiska i Norden Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Lindesberg så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva tryckeri- och förlagsverksamhet, äga och förvalta fast egendom, obligationer och aktier och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Strand's Grafiska i Norden Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1987-01-01.

Idag är Strand's Grafiska i Norden Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Lindesberg.

Vill man komma i kontakt med Strand's Grafiska i Norden Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0581-83880.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Strand's Grafiska i Norden Aktiebolag är Strand, Bengt Thomas som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Strand, Lars Mikael som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordin, Inga Susanne som är född 1964 och har titeln Suppleant, Strand, Olga Maria Elisabet R som är född 1974 och har titeln Suppleant, Nolér, Lena Elisabeth som är född 1962 och har titeln Revisor, Nolér, Mats Göran som är född 1962 och har titeln RevisorssuppleantRedovisningsbyrån Göran Nolér Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Strand's Grafiska i Norden Aktiebolag har 556031-4329 som sitt organisationsnummer.