Arnesson's Bygg & Anläggning

Örebro län

Information

551121-XXXX är organisationsnummer för företaget Arnesson's Bygg & Anläggning. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Arnesson's Bygg & Anläggning är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Lindesberg som är den kommunen som Arnesson's Bygg & Anläggning finns i.

Arnesson's Bygg & Anläggning har varit registrerat sedan 2005-08-02 och det finns flera företag i Örebro län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-08-25 vill man istället veta hur det står till med momsen för Arnesson's Bygg & Anläggning så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-06-23.

Arnesson's Bygg & Anläggning är och det finns flera bolag i Lindesberg som också är .

Firmatecknare för Arnesson's Bygg & Anläggning är följande:

Vill ni komma i kontakt med Arnesson's Bygg & Anläggning så kan ni göra det på telefon genom 0581-40545 eller genom brev på följande adress:

Byggnationer, markanläggningar, försäljning av byggmaterial.

Det finns olika personer som har en koppling med Arnesson's Bygg & Anläggning och det är Arnesson, Lars Arne Roland som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma,