Fanthyttans Elektriska

Örebro län

Information

Enskild firma finns det flera av i Lindesberg och Fanthyttans Elektriska är ett av dem. Örebro län är ett stort län där det finns många bolag där och Fanthyttans Elektriska är ett av dem. Statusen för Fanthyttans Elektriska är att Bolaget är aktivt.

Fanthyttans Elektriska är ett Enskild firma och skapades 2009-06-04. Det finns flera olika bolag i Örebro län som är ett stort län. Lindesberg där bolaget finns i jobbar för att bolag som Fanthyttans Elektriska ska trivas.

Fanthyttans Elektriska är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2009-06-18. I Lindesberg så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Elinstallationer och försäljning av elmateriel.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Fanthyttans Elektriska är momsregistrerat och det har de varit sedan 2009-07-02.

Idag är Fanthyttans Elektriska och det finns flera bolag som är det idag i Lindesberg.

Vill man komma i kontakt med Fanthyttans Elektriska så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0581-51187.

.

De som är på något sätt har med Fanthyttans Elektriska är Fredriksson, Erik Tor-Björn som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Fanthyttans Elektriska har 550722-XXXX som sitt organisationsnummer.