Lars Hansson Åkeri

Örebro län

Information

Lars Hansson Åkeri hittar ni ett Örebro län som inte är som andra län. I Örebro län hittar ni Lindesberg som är den kommunen där Lars Hansson Åkeri finns. I Lindesberg så finns det många olika Enskild firma och i Örebro län så finns det ännu fler Enskild firma. Lars Hansson Åkeri tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Lars Hansson Åkeri har haft sedan 2008-01-11. Lars Hansson Åkeri har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Lars Hansson Åkeri så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0581-42015.

Lindesberg arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Örebro län för att locka till sig fler verksamheter.

Lars Hansson Åkeri har idag 550316-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Lars Hansson Åkeri

Åkeriverksamhet, styckegodsfrakt, grusning och snöplogning.

I Lars Hansson Åkeri så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hansson, Lars Sigvard som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma, .