Texthuset Lars Järlestad

Örebro län

Information

530802-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Texthuset Lars Järlestad. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Texthuset Lars Järlestad är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Lindesberg som är den kommunen som Texthuset Lars Järlestad finns i.

Texthuset Lars Järlestad har varit registrerat sedan 1997-08-05 och det finns flera verksamheter i Örebro län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Texthuset Lars Järlestad så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

Texthuset Lars Järlestad är och det finns flera verksamheter i Lindesberg som också är .

Firmatecknare för Texthuset Lars Järlestad är följande:

Vill ni komma i kontakt med Texthuset Lars Järlestad så kan ni göra det på telefon genom 0581-43242 eller genom brev på följande adress:

Författande bokförlag.

Det finns olika personer som har en koppling med Texthuset Lars Järlestad och det är Järlestad, Lars Bruno som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma,