Lego Teknik i Lindesberg

Örebro län

Information

Lego Teknik i Lindesberg är ett av många verksamheter som finns i Lindesberg. Det är nämligen den kommunen som Lego Teknik i Lindesberg finns i och den tillhör även Örebro län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Lego Teknik i Lindesberg är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2009-03-26.

Lego Teknik i Lindesberg som idag finns i Örebro län har varit registrerat sedan 1995-07-26. Men sedan 1996-01-01 så har Lego Teknik i Lindesberg varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Lego Teknik i Lindesberg så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-3612670.

Lindesberg arbetar för att verksamheter som Lego Teknik i Lindesberg ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Lego Teknik i Lindesberg. Det finns flera verksamheter i Örebro län.

Förmedling, tillverkning och utveckling av plast och metall- produkter, såsom brickor och bussningar i plast och plåt. Konstruktion av verktyg för plasttillverkning, stansning, maskinbearbetning samt monteringsfixturer. Knyta kontakter mellan tillverkare - underleverantörer med royalty.

Firmatecknare för Lego Teknik i Lindesberg är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Lego Teknik i Lindesberg och det är följande personer, Söderlund, Nils Erik som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Lego Teknik i Lindesberg är 521019-XXXX.