Logistikanalys i Örebro län

Örebro län

Information

520501-XXXX är organisationsnummer för bolaget Logistikanalys i Örebro län. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Logistikanalys i Örebro län är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Lindesberg som är den kommunen som Logistikanalys i Örebro län finns i.

Logistikanalys i Örebro län har varit registrerat sedan 2004-10-05 och det finns flera bolag i Örebro län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Logistikanalys i Örebro län så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-07-30.

Logistikanalys i Örebro län är och det finns flera bolag i Lindesberg som också är .

Firmatecknare för Logistikanalys i Örebro län är följande:

Vill ni komma i kontakt med Logistikanalys i Örebro län så kan ni göra det på telefon genom 0581-12124 eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamhet i logistikbranschen.

Det finns olika personer som har en koppling med Logistikanalys i Örebro län och det är Herminge, Mats Rikard som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma,